Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Antigjenet. Show all posts
Showing posts with label Antigjenet. Show all posts

Si ndahen antigjenet tumorale ?

Si ndahen antigjenet tumorale ?

Antigjenet tumorale ndahen ne keto grupe:antigjenet tumorale individuale,antigjenet virusale, antigjenet onkofetale,neoantigjenet e perbashketa per llojin histologjik te tumorit etj.

Si ndahen antigjenet tumorale ?

Antigjenet tumorale ndahen ne keto grupe:antigjenet tumorale individuale,antigjenet virusale, antigjenet onkofetale,neoantigjenet e perbashketa per llojin histologjik te tumorit etj.

Çka janë antitrupat ?

Çka janë antitrupat  (At) ?

Antitrupat janë proteina specifike që prodhohen si përgjigje ndaj një imunogjeni dhe reagojnë me antigjenin.

cka jane antitrupat,cjane antitrupat, ceshte antitrupi, cfare eshte antritrupi, cka kuptojme me antitrup, antitrupat definicion, antritrupat shqip, kundertrupezat shqip,kundertrupat shqip
Çka janë antitrupat  (At) ?

Antitrupat janë proteina specifike që prodhohen si përgjigje ndaj një imunogjeni dhe reagojnë me antigjenin.

cka jane antitrupat,cjane antitrupat, ceshte antitrupi, cfare eshte antritrupi, cka kuptojme me antitrup, antitrupat definicion, antritrupat shqip, kundertrupezat shqip,kundertrupat shqip

Çka janë antigjenet ?


Çka janë antigjenet ?

Antigjenet janë substanca që reagojnë me prodhimet e përgjigjes specifike imunologjike ose me antitrupat.

cka jane antigjenet, antigjenet shqip, cfare jane antigjenet, ceshte antigjeni, ckuptojme me antigjen, cfare eshte antigjeni, antigjeni shqip, fjala antigjen shqip, cka kuptojme me antigjen, antigjeni ne gjuhen shqipe, fjala antigjen ne gjuhe shqip,ceshte fjala antigjen, 

Çka janë antigjenet ?

Antigjenet janë substanca që reagojnë me prodhimet e përgjigjes specifike imunologjike ose me antitrupat.

cka jane antigjenet, antigjenet shqip, cfare jane antigjenet, ceshte antigjeni, ckuptojme me antigjen, cfare eshte antigjeni, antigjeni shqip, fjala antigjen shqip, cka kuptojme me antigjen, antigjeni ne gjuhen shqipe, fjala antigjen ne gjuhe shqip,ceshte fjala antigjen, 

Namazi

Syzat