Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Receptoret visceral. Show all posts
Showing posts with label Receptoret visceral. Show all posts

Çka janë receptorët ?

Receptorët janë organe të specializuara për pranimin e ngacmimeve. 

Receptorët paraqesin mbaresa nervore, qeliza e nervave të cilat pranojnë ngacmime dhe reagojnë ndaj tyre. 

Ekzistojnë receptor : të dhembjes, visceral, traktil/shtypjes, termik etj. Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji,mjekesore,
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,receptori,receptoret,receptor
loading...
Receptorët janë organe të specializuara për pranimin e ngacmimeve. 

Receptorët paraqesin mbaresa nervore, qeliza e nervave të cilat pranojnë ngacmime dhe reagojnë ndaj tyre. 

Ekzistojnë receptor : të dhembjes, visceral, traktil/shtypjes, termik etj. Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji,mjekesore,
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,receptori,receptoret,receptor

Namazi

Syzat