Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lëngu brendaqelizor. Show all posts
Showing posts with label Lëngu brendaqelizor. Show all posts

Sa është koncentrimi i joneve në lëngun brendaqelizor dhe në lëngun jashtëqelizor

Sa është koncentrimi i joneve në lëngun brendaqelizor dhe në lëngun jashtëqelizor ?


                                         
                           L. brendaqelizor               L. jashtëqelizor
   K+          145   mmol/L                                  5
  Na+           10                                             145
  Cl              5                                              119
  Ca               2                                                  --
  An         150                                               10

sa eshte koncentrimi i kaliumit ne lengun jashtqelizor, sa eshte koncentrimi i kaliumin ne lengun mbrenda qelizor, koncentrimi i kaliumit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i natriumit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i klorit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i kalciumitne lengun jashtqelizor,koncentrimet e joneve ne lengjet trupore
loading...
Sa është koncentrimi i joneve në lëngun brendaqelizor dhe në lëngun jashtëqelizor ?


                                         
                           L. brendaqelizor               L. jashtëqelizor
   K+          145   mmol/L                                  5
  Na+           10                                             145
  Cl              5                                              119
  Ca               2                                                  --
  An         150                                               10

sa eshte koncentrimi i kaliumit ne lengun jashtqelizor, sa eshte koncentrimi i kaliumin ne lengun mbrenda qelizor, koncentrimi i kaliumit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i natriumit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i klorit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i kalciumitne lengun jashtqelizor,koncentrimet e joneve ne lengjet trupore

Namazi

Syzat