Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tromboza

Çka është tromboza ?

Tromboza është sëmundje e enëve të gjakut dhe manifestohet me dëmtimin e sipërfaqeve të brendshme të enëve të gjakut . Shpeshhere këto mbyllen nga droçkat e gjakut dhe mund të shkaktojnë edhe vdekjen e njeriut . Cka eshte tromboza,qka eshte tromboza ,ceshte tromboza,cfare eshte tromboza ,qeshte tromboza,çka eshte tromboza,çfarë eshte tromboza,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,tromboza,tromboze,trombozat

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more