Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Qarqet e integruara

Ç’nënkuptohet me qarqet e integruara dhe si prodhohen ato ?

Ç’nënkuptohet me qarqet e integruara dhe si prodhohen ato ?  Qarqet që fitohen me lidhjen e komponentëve elektronike brenda një kristali gjysëmpërçues siç është silici njihen si qarqe të integruara, ndërsa për prodhimin e tyre përdoren metoda të veçanta të vendosjes së shtresave të materialeve të ndryshme siç janë materialet përçuese ose izoluese.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more