Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sterilizimi

Çka është sterilizimi ?

Çka është sterilizimi ? Sterilizimi është procedurë me ndihmën e të cilit shkatërrojmë të gjitha format e mikroorganizmave. Me u sterilizua munden vetëm lëngjet, instrumentet, materialin e fashave, dorëzat dhe mjete të tjera. Indin e gjallë, d.m.th. lëkurën, nuk mundemi ta bëjmë sterile, por mund ta dezinfektojmë me ndihmën e dezinfektuesve dhe antiseptikëve përkatës. qka eshte sterilizimi,qka quajme sterilizim,qeshte sterilizimi,cka eshte sterilizimi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more