Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është sterilizimi ?

Çka është sterilizimi ?

Sterilizimi është procedurë me ndihmën e të cilit shkatërrojmë të gjitha format e mikroorganizmave. Me u sterilizua munden vetëm lëngjet, instrumentet, materialin e fashave, dorëzat dhe mjete të tjera. Indin e gjallë, d.m.th. lëkurën, nuk mundemi ta bëjmë sterile, por mund ta dezinfektojmë me ndihmën e dezinfektuesve dhe antiseptikëve përkatës.


qka eshte sterilizimi,qka quajme sterilizim,qeshte sterilizimi,cka eshte sterilizimi
Çka është sterilizimi ?

Sterilizimi është procedurë me ndihmën e të cilit shkatërrojmë të gjitha format e mikroorganizmave. Me u sterilizua munden vetëm lëngjet, instrumentet, materialin e fashave, dorëzat dhe mjete të tjera. Indin e gjallë, d.m.th. lëkurën, nuk mundemi ta bëjmë sterile, por mund ta dezinfektojmë me ndihmën e dezinfektuesve dhe antiseptikëve përkatës.


qka eshte sterilizimi,qka quajme sterilizim,qeshte sterilizimi,cka eshte sterilizimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat