Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sëmundja ngjitëse

Çka është sëmundja ngjitëse ?

 Çka është sëmundja ngjitëse ? Sëmundja ngjitëse është gjendje e sëmurë e njeriut apo kafshës, e cila vjen si rezultat i infeksionit me mikroorganizma dhe përcjellet me shenjat tipike klinike të sëmundjes. cfare eshte semundja ngjitese, cka quajme semundje ngjitese, semundje ngjitese shqip, smuja ngjitse shqip, cka osht smuja ngjitse, semundje ngjitese definicion, 

Çka janë agjentët infektivë

        Çka janë agjentët infektivë Agjentët infektivë janë mikroorganizmat si psh. Bakteriet,virusët,spiroketat, protozoet,rikeciet dhe helmintet, të aftë për të shkaktuar infeksione në kushte dhe rrethana të caktuara edhe sëmundje ngjitëse. ceshte agjenti infektiv, qka eshte agjenti infektiv, agjent infektiv, cfare eshte agjenti infektiv, c eshte agjenti infektiv, qka osht agjenti infektiv terminologji mjekesore, fjalor mjekesore

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more