Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Komplikimet. Show all posts
Showing posts with label Komplikimet. Show all posts

Cilat janë komplikimet e divertikulozës së kolonit?

Cilat janë komplikimet e divertikulozës së kolonit?

Komplikimet e divertikulozës së kolonit janë:rektoragjia,fistula,abscese peridivertikullare,perforacione etj.

Lexo më shumë: Divertikuloza e kolonit
Cilat janë komplikimet e divertikulozës së kolonit?

Komplikimet e divertikulozës së kolonit janë:rektoragjia,fistula,abscese peridivertikullare,perforacione etj.

Lexo më shumë: Divertikuloza e kolonit

Komplikimet e gripit

Otit (Sëmundje e veshit), bronkit (Sëmundje e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes), pneumoni (kallje e mushkërive), rhiniti (Infl amacioni i hundës), faringiti (infl amacioni i fytit), bronkiti (infl amacioni i bronkeve).

Shih edhe:Trajtimi i gripit

cilat jane komplikimet e  gripit,gripi dhe komplikimet tij
Otit (Sëmundje e veshit), bronkit (Sëmundje e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes), pneumoni (kallje e mushkërive), rhiniti (Infl amacioni i hundës), faringiti (infl amacioni i fytit), bronkiti (infl amacioni i bronkeve).

Shih edhe:Trajtimi i gripit

cilat jane komplikimet e  gripit,gripi dhe komplikimet tij

Namazi

Syzat