Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mesuesja

Mësueses sime - poezi nga Deliza Demiri

Siç i kam përherë Diellin edhe hënën Ashtu i kam në jetë Mësuesen edhe nënën
Dashuri dhe respekt U fali për jetë Të mos harrohen kurrë Që më sollën në jetë.... vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,mesuesen,mesuesja,mesuese,mesuesja poezi,poezi per mesuesen,mesuesin,mesuesja vjershe

Mësuese - vjershë nga Hygertë Jupa

Mësuese vjershë nga Hygertë Jupa

Mësuese të kam
Dhe të kam në zemër
Gjithnjë do të thërras
Vetëm me këtë emër

Mësuese, ti jetës sime
I dhe dritën e gëzimin
E unë të jap ty
Respektin e falenderimin


vjershe per mesuese, vjersha me msusen, vjersha per mesuesen, vargje per mesuesen, vargje per msuse, mesuesja vargje, vjersha mesuesja, vjersha msusja,poezi per mesuesen,mesuesja,poezi per msusen,mesuesja poezi,vjersha nga Hygerte Jupa,vjersha shqip

Mësueses time të parë -vjershë për mësuesen

Këto vargje të thjeshta që tani lexoj
Mësueses time të dashur sot po ja kushtoj
Një puthje të ëmbël me shumë falenderim
Ty mësuese ti dërgoj në emrin tim.

Të jam mirënjohëse, të falenderoj
Se çdo gjë që di, nga ty e mësoj.
Në çdo gjë që lexoj në çdo gjë që shkruaj
Je ti gjithmonë mesuesja ime e paharruar.

Edhe kur të rritem kurrë s’do të harroj
Me shumë mirënjohje ty do të kujtoj
Shumë mësues do më mësojnë për vite me radhë
Po ti do mbetesh gjithmonë – mesuesja ime e parë.

Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi

 Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi

Nëse doni akoma vjersha për mësuesen kliko mbi Vjersha për mësuesen


Dhe sot ia dëgjoj zërin e ëmbël,
Dhe sot ia vështroj sytë zjarr.
E desha, o miq, me gjithë zemër,
Mësuesen e klasës së parë.

Ajo më mësoi si të shkruaj
Dy emrat: Atdhe e Nënë,
Këshillat, qortimet e saj,
Ç’mbresa n’shpirt m’kanë lënë!

Një tufë me vjollca e lila
Gjithmonë ia vë mbi varr,
N’zemër me zgjohet dëshira
Ta kem at’ pranë Si më parë.

Ajo zë e flet sërish me mua
Ashtu si kur isha fëmijë!
Në gjirin e kohës së shkuar
Kthehem me mall përsëri.

Dhe dorën që dridhej nga pak
Ndër flokë sërish e ndiej,
Endërrimet e mia miturake
Në sytë e saj prapë i gjej.

Ah, ç’gaz kur dëgjoj zën’ e ëmbël,
Këshillat e saj kur kujtoj!
E desha, o miq, me gjithë zemër
Dhe s’mundem askurr’ ta harroj. Postime të ngjashme:

Adelina Mamaqi- Biografia dhe Veprat

Milingona -vjershë nga Adelina Mamaqi

Çerdhen do ta ruaj - vjershë nga Adelina Mamaqi Mësuese
Nëse doni akoma vjersha atëhere kliko mbi

Mësuese vjershë nga Luan Qafëzezi

Mësuese vjershë nga Luan Qafëzezi

Nëse doni akoma vjersha për mësuesen kliko mbi Vjersha për mësuesen

Për ne u shkrive
Ti or e çast,
Kur ne mësonim
Ti ndjeje gas.

Kur zemëroheshim
Shoku me shok,
Ti dora-dore
Na merrje tok,

Shembuj të urtësh
Ne na tregoje,
Pastaj na puthje
Na përqafoje.

Dhe kur gabonim
Sërishmi ti,
Na këshilloje
Me urtësi,

Ashtu si nëna
Fëmijn’esaj,
Dhe ne kokulur
Bëheshim vaj.

Kështu veproje
Ti gjithmonë,
E ne të donim
Si nënën tonë; Ajo na lindi
E na dha gji,
Ti na dhe dritë
E dituri. Nëse doni akoma vjersha për mësuesen kliko mbi Vjersha për mësuesenPostime të ngjashme: Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi Mësuese - vjershë nga Hygertë Jupa Nëse doni akoma vjersha atëhere kliko mbi Vjersha
vjershe per mesuese, vjersha me msusen, vjersha per mesuesen, vargje per mesuesen, vargje per msuse, mesuesja vargje, vjersha mesuesja, vjersha msusja,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more