Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Mësueses sime - poezi nga Deliza Demiri
Siç i kam përherë
Diellin edhe hënën
Ashtu i kam në jetë
Mësuesen edhe nënën

Dashuri dhe respekt
U fali për jetë
Të mos harrohen kurrë
Që më sollën në jetë....
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,mesuesen,mesuesja,mesuese,mesuesja poezi,poezi per mesuesen,mesuesin,mesuesja vjershe
Siç i kam përherë
Diellin edhe hënën
Ashtu i kam në jetë
Mësuesen edhe nënën

Dashuri dhe respekt
U fali për jetë
Të mos harrohen kurrë
Që më sollën në jetë....
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,mesuesen,mesuesja,mesuese,mesuesja poezi,poezi per mesuesen,mesuesin,mesuesja vjershe

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat