Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Enis Presheva. Show all posts
Showing posts with label Enis Presheva. Show all posts

Nuk duhet të shikojmë se sa mëkat të vogël bëjmë

Nuk duhet të shikojmë se sa mëkat të vogël bëjmë, por duhet të shikojmë në Madhështinë e atij të cilit i bëjmë këtë mëkat.
Në këtë mënyrë çdo mëkat do na duket tmerrësisht i madh.

Allah na drejto në rrugën e drejt, dhe mos na lejo të jetojmë dhe vdesim ndryshe , përveç si musliman.

Burimi:Enis Presheva
Nuk duhet të shikojmë se sa mëkat të vogël bëjmë, por duhet të shikojmë në Madhështinë e atij të cilit i bëjmë këtë mëkat.
Në këtë mënyrë çdo mëkat do na duket tmerrësisht i madh.

Allah na drejto në rrugën e drejt, dhe mos na lejo të jetojmë dhe vdesim ndryshe , përveç si musliman.

Burimi:Enis Presheva

Namazi

Syzat