Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hemoragjia. Show all posts
Showing posts with label Hemoragjia. Show all posts

Si quhet hemorragjia ne indet e buta ?


Si quhet hemorragjia ne indet e buta ?

Hemoragjia ne indet e buta quhet hematoma.

Si quhet hemorragjia ne indet e buta ?

Hemoragjia ne indet e buta quhet hematoma.

Çka është hemoragjia ?


Hemoragji quhet dalja e gjakut nga lumeni i eneve te gjakutindet dhe kavitetet përeth organizmit ose në ambientin e jashtëm


Çka është hemoragjia,hemoragjia shqip,ceshte hemoragjia,hemoragji shqip,qka eshte hemoragjia,hemorragjia shqip,hemoragji shqip,qka quajme hemoragji,cka quajme hemoragji,cfare quajme hemoragji,hemoragjia ne shqip,qka eshte hemoragjia,hemoragjia definicion,hemoragji definicion shqip,hemoragjia mjekesi,hemoragji mjeksi

Hemoragji quhet dalja e gjakut nga lumeni i eneve te gjakutindet dhe kavitetet përeth organizmit ose në ambientin e jashtëm


Çka është hemoragjia,hemoragjia shqip,ceshte hemoragjia,hemoragji shqip,qka eshte hemoragjia,hemorragjia shqip,hemoragji shqip,qka quajme hemoragji,cka quajme hemoragji,cfare quajme hemoragji,hemoragjia ne shqip,qka eshte hemoragjia,hemoragjia definicion,hemoragji definicion shqip,hemoragjia mjekesi,hemoragji mjeksi

Namazi

Syzat