Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është hemoragjia ?


Hemoragji quhet dalja e gjakut nga lumeni i eneve te gjakutindet dhe kavitetet përeth organizmit ose në ambientin e jashtëm


Çka është hemoragjia,hemoragjia shqip,ceshte hemoragjia,hemoragji shqip,qka eshte hemoragjia,hemorragjia shqip,hemoragji shqip,qka quajme hemoragji,cka quajme hemoragji,cfare quajme hemoragji,hemoragjia ne shqip,qka eshte hemoragjia,hemoragjia definicion,hemoragji definicion shqip,hemoragjia mjekesi,hemoragji mjeksi

Hemoragji quhet dalja e gjakut nga lumeni i eneve te gjakutindet dhe kavitetet përeth organizmit ose në ambientin e jashtëm


Çka është hemoragjia,hemoragjia shqip,ceshte hemoragjia,hemoragji shqip,qka eshte hemoragjia,hemorragjia shqip,hemoragji shqip,qka quajme hemoragji,cka quajme hemoragji,cfare quajme hemoragji,hemoragjia ne shqip,qka eshte hemoragjia,hemoragjia definicion,hemoragji definicion shqip,hemoragjia mjekesi,hemoragji mjeksi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat