Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi per kukulla

Poezi për kukullën - Kukulla ime

Kukulla Ime Unë e kam një kukull, Kukull Bukuroshe Emrin unë ja vura, Kukull sykaltroshe. I ka sytë e kaltër, Flokët kaçurrele Unë shpesh e thërras, Kukulla ime lele Për ç do ditë e laj, dhe e vë në gjumë kur e vë në djep i kendoj ninulla, Mami mi ka qepur një fustan me pulla. Kukulla ime lele Kukull kaçurrele

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more