Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Anatoksina. Show all posts
Showing posts with label Anatoksina. Show all posts

Çka është anatoksina

                Çka është anatoksina

Anatoksina është ekzotoksinë bakterore e përndryshuar e cila i ka humbur vetitë toksike por i ka ruajtur vetitë antigjenike pra është e aftë të nxitë në organizëm prodhimin e kundërtrupëzave antitoksikë.

ceshte anatoksina, cka eshte anatoksina, cfare eshte anatoksina, cka eshte anatoksina, c'eshte anatoksina, cfare eshte anatoksina, çfare eshte anatoksina, anatoksina dhe mbrojtja, imuniteti, ekzotoksina bakterore, definicioni i anatoksines, qka osht anatoksina, 
                Çka është anatoksina

Anatoksina është ekzotoksinë bakterore e përndryshuar e cila i ka humbur vetitë toksike por i ka ruajtur vetitë antigjenike pra është e aftë të nxitë në organizëm prodhimin e kundërtrupëzave antitoksikë.

ceshte anatoksina, cka eshte anatoksina, cfare eshte anatoksina, cka eshte anatoksina, c'eshte anatoksina, cfare eshte anatoksina, çfare eshte anatoksina, anatoksina dhe mbrojtja, imuniteti, ekzotoksina bakterore, definicioni i anatoksines, qka osht anatoksina, 

Namazi

Syzat