Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi per lopen

Poezi pë lopën

Lopa

Lopa han bar
Han edhe tallë
Nuk han ar
Është e gjallë

T'u hangër tërrshanë
Nuk e heton dhe kopë
Të gjithë kanë thanë
Për atë i thonë lopë

Lopa nuk merr vesh
Ruaju kur pllet
Se t'bon lesh
Ajo edhe të vret

Ibrahim Maxharri Poezi per lopen, lopa poezi, poezi, vjersha per lopen, vjersha lopa, lopa poezi shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more