Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha per molla

Vjersha me titull -Tri mollët

Tri mollët
Unë jam molla rrumbullake, Faqekuqe topolake. Rrumbullake jam dhe unë, Por e verdhë, e pjekur shumë. Edhe unë jam motra juaj; Më pranoni, jam e pjekur, Pasi ngjyrën e kam të gjelbër.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more