Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nasa

Shkencëtarët në NASA thonë se ne jetojmë në një hologram të krijuar nga jashtëtokësorët

  Kush po thotë, që nuk ka shkencëtarë mendje hapur në NASA? Në gjetjet e NASA-as del se ne jetojmë në një hologram, që është dizajnuar nga krijesa të avancuara jashtëtokësore. Çka sikur çdo gjë që kemi apo duam, është e varur nga një kod i avancuar kompjuterik? Madje, çdo marrëdhënie, ndjenjë, mendim apo kujtim, të jetë i varur nga super-kompjuterët? Kjo teori intriguese, fillimisht është propozuar nga Nick Bostrom, profesor në Fakultetin e Filozofisë në Universitetin e Oxfordit, themelues i “Director of the Future of Humanity Institute”, si dhe “Programme on the Impacts of Future Technology”, dhe “Oxfort Martin School”, së bashku me disa shkencëtarë të tjerë, e kanë përshkruar këtë teori. MessageToEagle.com më herët kishte raportuar se si Rich Terrile, drejtues i “Centre for Evolutionary Computation and Automated Design” në NASA, ka pretenduar se krijuesi ynë, është një program kozmik për kompjuter. Kjo lë të kuptohet, se jemi duke jetuar në hologram dhe e tëra që na rret

NASA : Pamja më e bukur e galaktikës Andromeda

Teleskopi Hubble i NASA -së ka publikuar fotografinë e Andromedës, e cila konsiderohet si fotografia më e qartë e realizuar deri në ditën e sotme. Fjala është për një pjesë të Galaksisë Andromeda (M-31) , e cila ndodhet rreth dy milion vjet drite larg planetit Tokë. Fotoja shpalon pamjet e të paktën 100 mijë yjeve të kësaj galaktike.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more