Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gamaglobulinat. Show all posts
Showing posts with label Gamaglobulinat. Show all posts

Çka janë gamaglobulinat


       Çka janë gamaglobulinat

Gamaglobulinat janë fraksione të serumitgjakut që bartin kundërtrupëza.

Përdoren në dozë të kufizuar dhe të caktuar për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.

Jepen me rrugë subkutane dhe intramuskulare e jo me rrugë intravenoze.

ceshte gamaglobulina, qka eshte gamaglobulina,cka eshte gamaglobulina, qka jane gamaglobulinat, kur perdoren gamaglobulinat, perdorimi i gamaglobulinave,terminologji mjekesore,terminologjia mjekesore

       Çka janë gamaglobulinat

Gamaglobulinat janë fraksione të serumitgjakut që bartin kundërtrupëza.

Përdoren në dozë të kufizuar dhe të caktuar për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.

Jepen me rrugë subkutane dhe intramuskulare e jo me rrugë intravenoze.

ceshte gamaglobulina, qka eshte gamaglobulina,cka eshte gamaglobulina, qka jane gamaglobulinat, kur perdoren gamaglobulinat, perdorimi i gamaglobulinave,terminologji mjekesore,terminologjia mjekesore

Namazi

Syzat