Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Algat blu te gjelbra

Qelizat prokariote

Qelizat prokariote nuk kanë bërthamë të krijuar, edhe pse ekziston materiali bërthamor i shpërndarë në citoplazmë. Në këtë grupë bëjnë pjesë bakteret dhe algat blu të gjelbra. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,qelizat prokariote, a kane berthame, a kane material berthamor, kush bene pjese ne qeliza prokariote,qeliza prokariote perberesit, cila organizma bejne pjese ne qelizat prokariote,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more