Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezia patriotike

Ç'është poezia patriotike?

Ç'është poezia patriotike Vjershat në të cilat shprehet ndjenja e dashurisë ndaj vendlindjes dhe lirisë së atdheut,quhen poezi patriotike . Vjersha “Vrull” është po ashtu një lloj i poezisë lirike që ngjall ndjenja dhe emocione për atdheun . Poezi me përmbajtje patriotike kanë shkruar, veçanërisht rilindësit tanë si: Naimi, Çajupi, Ndre Mjeda, Asdreni etj. qka eshte poezia patriotike, cka eshte poezia patriotike, cfare eshte poezia patriotike

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more