Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ateizmi

TRE PYETJE PËR ATEISTËT (PABESIMTARËT)

TRE PYETJE PËR ATEISTËT (PABESIMTARËT) 1. Kush krijoi asgjënë (apo ajo ekzistonte gjithëherë?) Sigurisht që një hapësirë aq e madhe siç është Universi duhet të ketë patur ndonjë paraardhës? Ose nuk pati aspak paraardhës? Sido që të jetë, hapësira e Universit nuk u gjet aty vetë, rastësisht. Ne besimtarët besojmë që All-llahu e krijoi atë. 2. Kush krijoi materien (prej asgjësë?) Po e supozojmë që hapësira që folëm në pikën e parë ka ekzistuar. Po prej saj si u krijua e gjithë ajo masë e materieve të ngurta që formojnë planetet , yjet dhe trupat tjerë qiellorë? Keni përgjigje për këtë? 3. Kush krijoi jetën e parë (a thua ajo u krijua nga materia e pajetë?) A thua prej materies së pajetë do të mund të ngjallej jeta e parë? Cilat ishin qelizat e para që funksionuan? U bë veza ose pula e para? Për ne besimtarët është shumë qartë. Kjo s’mund të ndodhte pa komandën e të Lartmadhëruarit Zot . Edhe diçka, përgjigja e "vezës ose pulës"

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more