Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Thenie per kombin. Show all posts
Showing posts with label Thenie per kombin. Show all posts

Një thënie për kombin shqiptar dhe gjuhën shqipe nga Hoxhe Hasan Tahsini


Një thënie për kombin shqiptar dhe gjuhën shqipe nga Hoxhe Hasan Tahsini 

Jemi nje komb i veçante, kemi gjuhen e veçantë, prandaj duhet te jetojme ne vehte si gjithe kombet e tjere! Hoxhe Hasan Tahsini

Thenie per kombin, Thenie per gjuhen, Thenie, 
loading...

Një thënie për kombin shqiptar dhe gjuhën shqipe nga Hoxhe Hasan Tahsini 

Jemi nje komb i veçante, kemi gjuhen e veçantë, prandaj duhet te jetojme ne vehte si gjithe kombet e tjere! Hoxhe Hasan Tahsini

Thenie per kombin, Thenie per gjuhen, Thenie, 

Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi

Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi  

Kombi i cili frikohet të i lë njerëzit e vetë të shpalosin të vërtetën dhe të pa vërtetën në një treg të hapur është komb që frikohet nga njerëzit e vetë.

Thenie, Thenie per kombin,Kombi, Xhon Kenedi, 
loading...
Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi  

Kombi i cili frikohet të i lë njerëzit e vetë të shpalosin të vërtetën dhe të pa vërtetën në një treg të hapur është komb që frikohet nga njerëzit e vetë.

Thenie, Thenie per kombin,Kombi, Xhon Kenedi, 

Namazi

Syzat