Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Krahina. Show all posts
Showing posts with label Krahina. Show all posts

Çka është Krahina ?

Krahina është pjesë e një vendi, që formon një njësi dhe dallohet prej të tjerave nga disa veçori gjeografike, gjuhësore, ekonomike etj., nga veshjet, zakonet, mënyra e jetesës etj.; zonë; vend që shtrihet larg nga qendra administrative; vendi ku ka lindur dikush, anë.

qka eshte krahina,cka eshte krahina,ceshte krahina,cfare eshte krahina,qka jane krahinat,krahina shqip,cka quajme krahine,krahina perkufizimi,definicioni
Krahina është pjesë e një vendi, që formon një njësi dhe dallohet prej të tjerave nga disa veçori gjeografike, gjuhësore, ekonomike etj., nga veshjet, zakonet, mënyra e jetesës etj.; zonë; vend që shtrihet larg nga qendra administrative; vendi ku ka lindur dikush, anë.

qka eshte krahina,cka eshte krahina,ceshte krahina,cfare eshte krahina,qka jane krahinat,krahina shqip,cka quajme krahine,krahina perkufizimi,definicioni

Namazi

Syzat