Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Forumi i Te Rinjve Muslimane. Show all posts
Showing posts with label Forumi i Te Rinjve Muslimane. Show all posts

Emigrantja Alma Lama, shkoni në Shqipëri!

Deklaratë për media

Emigrantja Alma Lama, shkoni në Shqipëri!

Emigrantja Alma Lama e cila disa javë më parë ofendoi rëndë popullin, gratë dhe hoxhallarët e Kosovës më në fund ka vendosur të largohet nga Lëvizja Vetëvendosje ! Arsyen e largimit të saj nga kjo Lëvizje, Alma Lama e lidh me qëndrimin patriotik që kjo Lëvizje ka mbajtur në lidhje me respektimin e lirive fetare për besimtarët muslimanë të Kosovës.

Kryetari i Lëvizjes Albin Kurti është shprehur pro-mbajtjes së shamisë dhe dhënies fund të aparteidit shtetëror kundër muslimanëve në Republikën e Kosovës. Por sjellja patriotike e Albin Kurtit e ka tërbuar anti-kosovaren Alma Lama e cila kërkon që Kosovën ta kthej në një shtet të dhunshëm që shtyp liritë e mendimit dhe besimit sikur ka qenë Shqipëria në kohën e Enver Hoxhës. Pasi Lëvizja Vetëvendosje nuk ka pranuar që ti shpallë luftë besimtarëve muslimanë në Kosovë, Alma Lama në një formë histerike është larguar dhe ka sulmuar këtë Lëvizje dhe e ka akuzuar atë për inflitrim me lëvizje radikale.

Forumi i të Rinjve Musliman deklaron se radikale është Alma Lama. Ajo ka ofenduar në mënyrë radikale gratë e Kosovës. Ajo ka ofenduar në mënyrë rrugaçërore hoxhallarët e Kosovës. Vëllai i saj ka kërcënuar me nder dhe në formë terroriste anëtarët e Forumit të të Rinjve Muslimanë, për të cilin kërcënim ai është kallëzuar në polici nga organizata jonë.

Për sa më sipër FRM e përshëndet largimin e turpshëm të Alma Lamës nga Lëvizja Vetëvendosje! Ne na vjen keq që Lëvizja Vetëvendosje është infiltruar, ofenduar dhe tradhëtuar nga një emigrante sikur Alma Lama. Megjithatë ne themi më mirë vonë se kurrë!

Tani, pas largimit të Alma Lamës nga Lëvizja Vetëvendosje ne i apelojmë asaj publikisht që të largohet nga Parlamenti i Kosovës. Ajo në Parlament TONË u fut me votat e popullit të Kosovës të cilat iu dhanë Lëvizjes Vetëvendosje! Ajo në Parlamentin e Kosovës paguhet nga NE, taksapaguesit kosovarë! Pasi ka tradhëtuar Vetëvendosjen që e ka bërë deputete dhe votat e popullit të Kosovës, ne e lusim Alma Lamën që këtej e tutje të mos tallet me popullin e Kosovës dhe të mos hajë taksat e tij !

Emigrantes Alma Lama i kërkojmë me urtësi: Kthehu në Shqipëri ! Shko në Krujë, puno aty, dhe Kosovën na e lë ne djemve dhe bijave të saj ! Alma Lama ik andej nga ke ardhur se ne nuk të duam! Ti nuk na përfaqëson ne, dhe as Kosovën. Ti gjendesh aksidentalisht në Parlamentin TONË!

Po ashtu kërkojmë nga prokuroria e Prishtinës të hap procedur penale për nxitje të urrejtjes ndaj popullates muslimane të Kosovës ndaj Alma Lamës, dhe parlamenti i Kosovës të ja heq imunitetin, ashtu sikurse ju heq imuniteti deputetes Le Pen nga parlamenti europian e cila kishte bërē thirrje për nxitje të dhunës kundër muslimanëve.

Rroftë populli i Kosovës dhe Kosova e lirë !

Forumi i të Rinjve Muslimanë
Deklaratë për media

Emigrantja Alma Lama, shkoni në Shqipëri!

Emigrantja Alma Lama e cila disa javë më parë ofendoi rëndë popullin, gratë dhe hoxhallarët e Kosovës më në fund ka vendosur të largohet nga Lëvizja Vetëvendosje ! Arsyen e largimit të saj nga kjo Lëvizje, Alma Lama e lidh me qëndrimin patriotik që kjo Lëvizje ka mbajtur në lidhje me respektimin e lirive fetare për besimtarët muslimanë të Kosovës.

Kryetari i Lëvizjes Albin Kurti është shprehur pro-mbajtjes së shamisë dhe dhënies fund të aparteidit shtetëror kundër muslimanëve në Republikën e Kosovës. Por sjellja patriotike e Albin Kurtit e ka tërbuar anti-kosovaren Alma Lama e cila kërkon që Kosovën ta kthej në një shtet të dhunshëm që shtyp liritë e mendimit dhe besimit sikur ka qenë Shqipëria në kohën e Enver Hoxhës. Pasi Lëvizja Vetëvendosje nuk ka pranuar që ti shpallë luftë besimtarëve muslimanë në Kosovë, Alma Lama në një formë histerike është larguar dhe ka sulmuar këtë Lëvizje dhe e ka akuzuar atë për inflitrim me lëvizje radikale.

Forumi i të Rinjve Musliman deklaron se radikale është Alma Lama. Ajo ka ofenduar në mënyrë radikale gratë e Kosovës. Ajo ka ofenduar në mënyrë rrugaçërore hoxhallarët e Kosovës. Vëllai i saj ka kërcënuar me nder dhe në formë terroriste anëtarët e Forumit të të Rinjve Muslimanë, për të cilin kërcënim ai është kallëzuar në polici nga organizata jonë.

Për sa më sipër FRM e përshëndet largimin e turpshëm të Alma Lamës nga Lëvizja Vetëvendosje! Ne na vjen keq që Lëvizja Vetëvendosje është infiltruar, ofenduar dhe tradhëtuar nga një emigrante sikur Alma Lama. Megjithatë ne themi më mirë vonë se kurrë!

Tani, pas largimit të Alma Lamës nga Lëvizja Vetëvendosje ne i apelojmë asaj publikisht që të largohet nga Parlamenti i Kosovës. Ajo në Parlament TONË u fut me votat e popullit të Kosovës të cilat iu dhanë Lëvizjes Vetëvendosje! Ajo në Parlamentin e Kosovës paguhet nga NE, taksapaguesit kosovarë! Pasi ka tradhëtuar Vetëvendosjen që e ka bërë deputete dhe votat e popullit të Kosovës, ne e lusim Alma Lamën që këtej e tutje të mos tallet me popullin e Kosovës dhe të mos hajë taksat e tij !

Emigrantes Alma Lama i kërkojmë me urtësi: Kthehu në Shqipëri ! Shko në Krujë, puno aty, dhe Kosovën na e lë ne djemve dhe bijave të saj ! Alma Lama ik andej nga ke ardhur se ne nuk të duam! Ti nuk na përfaqëson ne, dhe as Kosovën. Ti gjendesh aksidentalisht në Parlamentin TONË!

Po ashtu kërkojmë nga prokuroria e Prishtinës të hap procedur penale për nxitje të urrejtjes ndaj popullates muslimane të Kosovës ndaj Alma Lamës, dhe parlamenti i Kosovës të ja heq imunitetin, ashtu sikurse ju heq imuniteti deputetes Le Pen nga parlamenti europian e cila kishte bërē thirrje për nxitje të dhunës kundër muslimanëve.

Rroftë populli i Kosovës dhe Kosova e lirë !

Forumi i të Rinjve Muslimanë

FRM dënon misionin përçarës të gënjeshtares Arbana XharaForumi i të Rinjve Muslimanë ka lexuar shkrimin më të fundëm të gënjeshtares – gazetare Arbana Xharra me titull "Manovrat e pabesueshme të Kurtit!" dhe është tronditur nga niveli i lartë i shpifjeve që ndodhin sot në Kosovë. Në shkrimin në fjalë Arbana Xharra gënjen me paturpësinë më të madhe që mund të ketë një njeri e për më tepër femër që jeton në sipërfaqen e tokës. Në shkrimin e saj ajo gënjen e thotë që hoxha i nderuar Irfan Salihu ka ofenduar femrën shqiptare. Ajo gënjen po ashtu kur akuzon FRM se i ka quajtur femrat shqiptare lavire dhe ka kërcënuar deputeten Alma Lama.

FRM denoncon dhe refuzon kategorikisht shpifjet e Arbana Xharrës. FRM nuk e ka kërcënuar asnjëherë deputeten emigrante të Shqipërisë, që punon në parlamentin e Kosovës, Alma Lama. Një gjë të këtillë e ka vërtetuar edhe prokuroria e Prishtinës e cila pasi ka hetuar deklaratat e mëparshme të FRM-së drejtuar Alma Lamas, ka konstatuar se ne nuk kemi bërë asnjë kërcënim ndaj saj.

Por faktet janë ndryshe. Ka qenë Alma Lama me vëllain e saj ata që kanë kërcënuar dhe ofenduar më nder familje zyrtartët e FRM-së.

Por edhe pse në Kosovë ne muslimanët jemi ata që kërcënohemi, linçohemi në publik, që vëllezërit e Alma Lamës na kërcënojnë, që femra sikur Alma Lama na shajnë hoxhallarët tanë, sërisht musliman-urrejtjësja Arbana Xharra nuk i tregon këto fakte.

FRM është i indinjuar me shpifjet e Arbana Xharrës. Ajo është shpifëse mediatike. Ajo sulmon hoxhallarët tanë, sulmon Islamin, sulmon FRM-në, nuk do që në Kosovë të ketë muslimanë dhe sillet tamam sikur regjimi i Sllobodan Millosheviqit njëherë e një kohë.

FRM mendon se arsyeja pse Arbana Xharra shpif kundër muslimanëve të Kosovës është se ajo është një gazetare fundamentaliste në shërbim të qarqeve fundamentaliste katolike dhe laike të Kosovës të cilat nuk duan që në Kosovë të ketë muslimanë. Ne mendojmë se inspirues të Arbana Xharrës janë prifti katolik Dom Anton Kqira dhe xhaxhai i saj fundamentalist Fahri Xharra të cilët nuk duan të shohin muslimanë në Kosovë. Dom Anton Kqira dëshironte që Sllobodani të zhdukte të gjithë muslimanët e Kosovës. Mendojmë që edhe Arbana Xharra fsheh kështu mendimesh në kokën e saj.

Arban Xharra është një mercenare e cila bën shkrime me pagesë kundër muslimanëve. Ajo ështe e paguar e fondacioneve kristjane Robert Bosch Stiftung dhe ERSTE Foundation të cilët punojnë nën petkun siç e quajnë ata “Mbështetje për zhvillimin e shoqërive në Evropën Qendrore dhe Jug-Lindore”, por që qëllim kanë poshtërimin e myslimanëve të Kosovës. Pjesë e këtij poshtërimi është edhe shkrimi i fundit i Arbana Xharrës me titull "Manovrat e pabesueshme të Kurtit!".

Për sa më lartë, FRM i apelon opinionit publik shqiptar që ta injorojë Arbana Xharrën. FRM Arbana Xharrës i thotë të të vijë turp që përhap shpifje, gënjeshtra dhe urrejtje kundër muslimanëve shqiptarë. Turp për ty dhe ata që qëndrojnë pas teje! Turp të të vijë për këto gjëra të poshtra që bën kundër bashkëqytetarëve të tu për të cilët nuk tregon aspak njerëzillëk dhe dashuri! Turp të të vijë!

Kryesia e FRM-së
20/06/2013


Forumi i të Rinjve Muslimanë ka lexuar shkrimin më të fundëm të gënjeshtares – gazetare Arbana Xharra me titull "Manovrat e pabesueshme të Kurtit!" dhe është tronditur nga niveli i lartë i shpifjeve që ndodhin sot në Kosovë. Në shkrimin në fjalë Arbana Xharra gënjen me paturpësinë më të madhe që mund të ketë një njeri e për më tepër femër që jeton në sipërfaqen e tokës. Në shkrimin e saj ajo gënjen e thotë që hoxha i nderuar Irfan Salihu ka ofenduar femrën shqiptare. Ajo gënjen po ashtu kur akuzon FRM se i ka quajtur femrat shqiptare lavire dhe ka kërcënuar deputeten Alma Lama.

FRM denoncon dhe refuzon kategorikisht shpifjet e Arbana Xharrës. FRM nuk e ka kërcënuar asnjëherë deputeten emigrante të Shqipërisë, që punon në parlamentin e Kosovës, Alma Lama. Një gjë të këtillë e ka vërtetuar edhe prokuroria e Prishtinës e cila pasi ka hetuar deklaratat e mëparshme të FRM-së drejtuar Alma Lamas, ka konstatuar se ne nuk kemi bërë asnjë kërcënim ndaj saj.

Por faktet janë ndryshe. Ka qenë Alma Lama me vëllain e saj ata që kanë kërcënuar dhe ofenduar më nder familje zyrtartët e FRM-së.

Por edhe pse në Kosovë ne muslimanët jemi ata që kërcënohemi, linçohemi në publik, që vëllezërit e Alma Lamës na kërcënojnë, që femra sikur Alma Lama na shajnë hoxhallarët tanë, sërisht musliman-urrejtjësja Arbana Xharra nuk i tregon këto fakte.

FRM është i indinjuar me shpifjet e Arbana Xharrës. Ajo është shpifëse mediatike. Ajo sulmon hoxhallarët tanë, sulmon Islamin, sulmon FRM-në, nuk do që në Kosovë të ketë muslimanë dhe sillet tamam sikur regjimi i Sllobodan Millosheviqit njëherë e një kohë.

FRM mendon se arsyeja pse Arbana Xharra shpif kundër muslimanëve të Kosovës është se ajo është një gazetare fundamentaliste në shërbim të qarqeve fundamentaliste katolike dhe laike të Kosovës të cilat nuk duan që në Kosovë të ketë muslimanë. Ne mendojmë se inspirues të Arbana Xharrës janë prifti katolik Dom Anton Kqira dhe xhaxhai i saj fundamentalist Fahri Xharra të cilët nuk duan të shohin muslimanë në Kosovë. Dom Anton Kqira dëshironte që Sllobodani të zhdukte të gjithë muslimanët e Kosovës. Mendojmë që edhe Arbana Xharra fsheh kështu mendimesh në kokën e saj.

Arban Xharra është një mercenare e cila bën shkrime me pagesë kundër muslimanëve. Ajo ështe e paguar e fondacioneve kristjane Robert Bosch Stiftung dhe ERSTE Foundation të cilët punojnë nën petkun siç e quajnë ata “Mbështetje për zhvillimin e shoqërive në Evropën Qendrore dhe Jug-Lindore”, por që qëllim kanë poshtërimin e myslimanëve të Kosovës. Pjesë e këtij poshtërimi është edhe shkrimi i fundit i Arbana Xharrës me titull "Manovrat e pabesueshme të Kurtit!".

Për sa më lartë, FRM i apelon opinionit publik shqiptar që ta injorojë Arbana Xharrën. FRM Arbana Xharrës i thotë të të vijë turp që përhap shpifje, gënjeshtra dhe urrejtje kundër muslimanëve shqiptarë. Turp për ty dhe ata që qëndrojnë pas teje! Turp të të vijë për këto gjëra të poshtra që bën kundër bashkëqytetarëve të tu për të cilët nuk tregon aspak njerëzillëk dhe dashuri! Turp të të vijë!

Kryesia e FRM-së
20/06/2013

Arbana Xhara nga kush financohet ?

A e dini se gazetarja që këtyre ditëve po tregohet dhe po i ipet hapësir që të shkruaj me një anshmëri dhe pa fakte Arbana Xhara nga kush financohet ?

Nese jo atehere mesojeni kete !

FRM informojmë mediat dhe qytetarët e Kosovës se Arbana Xhara stimulohet me fonde të ardhura nga fondacioni Robert Bosch Stiftung dhe ERSTE Foundation të cilët punojnë nën petkun siç e quajnë ata“Mbështetje për zhvillimin e shoqërive në Evropën Qendrore dhe Jug-Lindore”por që agjenda e tyre është poshtërimi i muslimanëve të Kosovës.
Ne bëjmë me dije qytetarët e Kosovës se fondacionet e Robert Bosch Stiftung dhe ERSTE Foundation janë organizata ku në krye të bordit këshilldhënes të organizates ERSTE FOUNDATION qëndron Erhard Busek që është politikan nga partia katolike konservatore popullore austriake.
Pra donatorët e Arbana Xharrës janë fanatikë katolikë që urrejnë Islamin.
Këto organizata që mbajnë me bukë Arbana Xharën për të shkruar kundër qytetarëve të besimit islam të Kosovës cenojnë sigurinë e qytetarëve dhe shtetit të Kosovës.
Burimi:Forumi i Të Rinjve Muslimanë
 
A e dini se gazetarja që këtyre ditëve po tregohet dhe po i ipet hapësir që të shkruaj me një anshmëri dhe pa fakte Arbana Xhara nga kush financohet ?

Nese jo atehere mesojeni kete !

FRM informojmë mediat dhe qytetarët e Kosovës se Arbana Xhara stimulohet me fonde të ardhura nga fondacioni Robert Bosch Stiftung dhe ERSTE Foundation të cilët punojnë nën petkun siç e quajnë ata“Mbështetje për zhvillimin e shoqërive në Evropën Qendrore dhe Jug-Lindore”por që agjenda e tyre është poshtërimi i muslimanëve të Kosovës.
Ne bëjmë me dije qytetarët e Kosovës se fondacionet e Robert Bosch Stiftung dhe ERSTE Foundation janë organizata ku në krye të bordit këshilldhënes të organizates ERSTE FOUNDATION qëndron Erhard Busek që është politikan nga partia katolike konservatore popullore austriake.
Pra donatorët e Arbana Xharrës janë fanatikë katolikë që urrejnë Islamin.
Këto organizata që mbajnë me bukë Arbana Xharën për të shkruar kundër qytetarëve të besimit islam të Kosovës cenojnë sigurinë e qytetarëve dhe shtetit të Kosovës.
Burimi:Forumi i Të Rinjve Muslimanë
 

Namazi

Syzat