Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Abazoni. Show all posts
Showing posts with label Abazoni. Show all posts

Për çka përdoret Abazoni ?

Për çka përdoret Abazoni ? 

Ka ngjyrë të zezë dhe përdoret për përpunimin e mobiljeve me vlerë artistike, për përpunimin e pjesëve të instrumenteve muzikore.
Për çka përdoret Abazoni ? 

Ka ngjyrë të zezë dhe përdoret për përpunimin e mobiljeve me vlerë artistike, për përpunimin e pjesëve të instrumenteve muzikore.

Namazi

Syzat