Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mendimi Pozitiv

Nëse ankohesh, ligji i tërheqjes do të sjellë në jetën tënde...

“Nëse ankohesh, ligji i tërheqjes do të sjellë në jetën tënde më shumë situata të ngjashme që ti të VAZHDOSH të ankohesh. Nëse je duke dëgjuar dikë që ankohet, dhe ti përqëndrohesh aty – duke treguar keqardhje për atë njeri dhe duke rënë dakord me të – në atë çast je duke TËRHEQUR drejt vetes situata të tjera të ngjashme. Ligji i tërheqjes po pasqyron dhe po ta kthen PIKËRISHT atë gjë në të cilën ti je duke u PËRQËNDRUAR me mendimet e tua. Me këtë njohje të fuqishme të LIGJIT TË TËRHEQJES – ti mund të NDRYSHOSH plotësisht çdo rrethanë dhe ngjarje në jetën tënde, thjesht duke ndryshuar mënyrën e të MENDUARIT!” Për Ju, me shumë dashuri, Daut Demaku

Ka vetem dy gjendje te nderdijes

Ka vetem dy gjendje te nderdijes:gjendja e dashurise ose mungesa e plote e dashurise. Nese jeten e sheh te zhveshur nga dashurija, ajo duket njerezore. Kur syte jane plot dashuri- ajo qe deri tani dukej njerezore, befas ne çast behet hyjnore. Kur jeton pa dashuri ti jeton ne genjeshter- sepse nuk ka rruge tjeter per te njohur te verteten perpos dashurise. -Osho (Rrebesh ne qiell te paster)

Ta rilexojmë së bashku këtë nënvizim nga "Sekreti"

Të dashurit e mi, Ta rilexojmë së bashku këtë nënvizim nga "Sekreti": Kur falënderon sikur ta kesh marrë atë që dëshiron, emiton një sinjal të fuqishëm në Univers. Sinjali tregon që ti tashmë e ke atë gjë, ngase po tregohesh mirënjohës. Çdo mëngjes, para se të ngrihesh nga shtrati, bëje zakon të jesh PARAPRAKISHT mirënjohës për ditën fantastike që të pret, sikur ta kishe jetuar tashmë. Për Ju, me shumë dashuri, Daut Demaku

A Mund Të Kem Vërtetë Besim Tek Ligji I Tërheqjes?”

(shkëputur nga libri "Kërko dhe do të Jepet") A Mund Të Kem Vërtetë Besim Tek Ligji I Tërheqjes?” Ligji i Tërheqjes gjithmonë ju jep esencën e balancës së mendimeve tuaja. Pa përjashtim. Ju merrni atë për të cilën mendoni – nëse e doni apo jo. Dhe me kalimin e kohës, me praktikë ju do të arrini të kuptoni se Ligji i Tërheqjes është gjithmonë në përputhje. Asnjëherë nuk jua bën me hile. Asnjëherë nuk ju mashtron. Asnjëherë nuk ju bën konfuz, sepse Ligji i Tërheqjes i përgjigjet saktësisht vibrimit që ofroni ju. Por për shumë persona, konfuzioni vjen sepse ata ofrojnë vibrime që ata vetë nuk e kuptojnë që po e bëjnë. Ata e dinë që kanë një dëshirë në një drejtim të caktuar, dhe e dinë që ajo dëshirë nuk është realizuar akoma, por ajo që ata shpesh nuk e kuptojnë që po bëjnë është se ata ofrojnë pjesën më të madhe të mendimit të tyre të kundërtës së dëshirës së tyre.   Momentin që ju kuptoni Sistemin tuaj Udhëzues Emocional, ju kurrë nuk do të ofroni më vib

Nëse Unë Di Kaq Shumë, Si Ka Mundësi Që Nuk Jam I Suksesshëm?

(shkëputur nga libri "Kërko dhe do të Jepet") “Nëse Unë Di Kaq Shumë, Si Ka Mundësi Që Nuk Jam I Suksesshëm?” Asnjëherë nuk ka arsye për ju që të mos i keni të gjitha që dëshironi. Dhe asnjëherë nuk ka arsye që ju të përjetoni eksperienca që nuk i dëshironi – pasi ju keni kontroll absolut të eksperiencave tuaja. Nganjëherë miqtë tanë fizikë mund të mos jenë dakord me këtë deklaratë kaq të fuqishme, sepse shpesh herë ata e gjejnë veten e tyre pa gjërat që dëshirojnë të kenë, ose me gjërat që nuk duan ti kenë. Dhe kështu, ata debatojnë se në të vertetë ata nuk janë krijuesit e eksperiencave të tyre, sepse nuk do t’ja kishin bërë atë vetes së tyre; nëse ata do të kishin vërtet kontroll, gjërat do të ishin ndryshe. Dua që ju të dini se ju gjithmonë keni fuqinë dhe kontrollin e eksperiencave tuaja jetësore. E vetmja arsye që ju mund të përjetoni gjëra që nuk dëshironi, është sepse ju i keni kushtuar pjesën më të madhe të vëmendjes tuaj diçkaje tjetër e jo asaj që ju faktiki

Mësoni Ti Kushtoni Vëmendje Ndjenjave Tuaja-Qendra E Mendimit Pozitiv

Kur emocionet janë të forta – qofshin të mira apo të këqija – dhe dëshira juaj është e fortë. Kur emocionet janë të dobëta, dëshira juaj nuk është dhe aq e fortë.   Kur emocionet ndjehen mirë – qofshin të forta apo të dobëta – juve po lejoni plotësimin e dëshirës tuaj. Kur emocionet ndjehen keq – qofshin të forta apo të dobëta – juve jeni në gjendjen ku ju bllokoni plotësimin e dëshirës tuaj.   Emocionet tuaja janë treguesit absolut të përbërjes tuaj vibruese. Prandaj, ata janë reflektimi perfekt i pikës tuaj të tërheqjes koherente. Ato ju ndihmojnë që ju të dini, në çdo moment, nëse ju po e lejoni apo jo plotësimin e dëshirës tuaj.   Ju mund të besoni se ju nuk mund t’i kontrolloni dot emocionet tuaja, ose ju mund të besoni se ju duhet t’i kontrolloni emocionet tuaja. Por në fakt unë do të doja që ju të përballeni me emocionet tuaja në një mënyrë tjetër. Është inkurajimi që ju jepet që ju t’i kushtoni vëmendje mënyrës se si ndjeheni dhe të lejoni emocionet tuaja t

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more