Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Cikli kardiak. Show all posts
Showing posts with label Cikli kardiak. Show all posts

Çka është cikli kardiak ?
Çka është cikli kardiak ?
Cikli kardiak përfshin të gjitha proceset që shoqërojnë lëvizjet e gjakut nëpër zemër gjatë një rrahjeje të plotë apo sistolën dhe diastolën atriale të ndjekura nga sistola dhe diastola ventrikulare.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,cikli kardiak,cikel kardiak,ciklat kardiak,cikli kardiak,cikli i zemres 
 
Çka është cikli kardiak ?
Cikli kardiak përfshin të gjitha proceset që shoqërojnë lëvizjet e gjakut nëpër zemër gjatë një rrahjeje të plotë apo sistolën dhe diastolën atriale të ndjekura nga sistola dhe diastola ventrikulare.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,cikli kardiak,cikel kardiak,ciklat kardiak,cikli kardiak,cikli i zemres 
 

Namazi

Syzat