Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Çajin i Gjelbërt

11 Arsye pse ju duhet të pini Çajin e Gjelbërt !

* Eshtë një burim i shkelqyeshëm antioksidantësh, pra ju ruan nga plakja.

* Ndihmon ne eliminimin e dhjamit për një dobësim sa më të shpejtë dhe ndihmon për t'i përballuar ushtrimeve sa më gjatë.

* Përmirëson kualitetin e jetës dhe ruan shëndetin në kondita sa më optimale.

* Ulë stresin dhe njëkohësishtë rritë fuqinë e trurit për ti përballuar aktiviteteve të ndryshme.

* Ndihmon shëndetin e mushkerive dhe rikthen fuqinë e tyre pas lënies së duhanit, duke ndihmuar funksionin e tyre.

* Ndihmon mëlqinë për t'iu kundërvënë helmeve të ndryshme që arrijnë aty dhe gjithashtu për të rikthyer funksionin e mëlqisë tek personat që e braktisin alkoolin.

* Forcon qelizat imunitare dhe të gjitha komponentet e imunitetit për të qenë sa më e gatshme në luftë kundër sëmundjeve.

* Është një hidratues i shkëlqyeshëm për trupin duke kthyer sasinë e lengjeve në organizëm dhe konsiderohet me i mirë se uji i zakonshëm për rehidratim.

Përshtati dhe përktheu: Abdurrezak MD, Preshevë.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more