Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Testi i Maturës

Grupi Testi i Maturës

Nëse keni facebook dhe dëshironi të përgaditeni për testin e Maturës atëherë ju ftoj të njiheni me grupin Testi i Maturës Ky është një grup që synon përgatitjen e nxënësve për testin e maturës ju ftojmë të bashkangjiteni dhe t'i shtoni shokët/shoqet  tuaj/tuaja. Për më shumë kliko mbi: Testi i Maturës

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more