Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Molekula

Çka është molekula ?

Çka është molekula ? Molekula është njësia apo grimca më e vogël përbërëse e një elementi kimik të pa jonizuar që mund të ekzistojë në gjendje të lirë dhe që ruan vetitë e elementit kimik përkatës.  Lexo më shumë : Molekula Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,molekula,molekule,molekulat,molekul 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more