Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është molekula ?


Çka është molekula ?

Molekula është njësia apo grimca më e vogël përbërëse e një elementi kimik të pa jonizuar që mund të ekzistojë në gjendje të lirë dhe që ruan vetitë e elementit kimik përkatës.

 Lexo më shumë : MolekulaCka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,molekula,molekule,molekulat,molekul 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat