Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per sjelljen

Pamja, Prejardhja, morali dhe sjellja

"Mos u kreno me pamjen tënde se ti nuk e ke krijuar atë. Mos u kreno me prejardhjen tënde se ti nuk e ke zgjedhur atë. Krenohu me moralin dhe sjelljen tënde se ti e ke ndërtuar atë!" Verona Reka Thenie per pamjen, Thenie per prejardhjen, Thenie per moralin, Thenie per sjelljen, Thenie,  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more