Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ti Shqipëri më jep Nder

Ti, Shqipëri, Më Jep Nder! -Naim Frashëri

Ti, Shqipëri, Më Jep Nder! -Naim Frashëri

O malet e Shqipërisë dhe ju, o lisat e gjatë,
fushat e gjera me lule, që ju kam ndër mend ditë e natë.

Ju bregore bukuroshe dhe ju, lumenj të kulluar,
çuka, kodra, brinja, gërxhe dhe pyje të gjelbëruar!

Do të këndoj bagëtinë që mbani ju e ushqeni,
o vendëthit e bekuar, ju mendjen ma dëfreni...
Ti, Shqipëri, më jep nder, më jep emrin shqiptar,
zemrën ti ma gatove plot me dëshirë e me zjarr!


naim frasheri vjersha, vjersha nga naim frasheri, ti shqipni me jep nder, ti shqiperi me jep nder

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more