Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Epika

Çka është epika

Çka është epika Epika është lloj letrar ku jeta pasqyrohet nëpërmjet rrëfimit për ngjarje dhe për njerëz që kanë marrë pjesë në to, për sjellje dhe emocione të tyre në rrethana të ndryshme.  Lloje të veprave epike janë: përralla , tregimi , novela , romani etj. ceshte epika, cka eshte epika, epika, cfare eshte epika, cili eshte kuptimi i epikes, cka domethene epika, epika dhe kuptimi i saj, çka eshte epika, c eshte epika, lloji letrar epika, vepra letrare epika, epika kuptimi,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more