Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fjalor shqip arabisht. Show all posts
Showing posts with label Fjalor shqip arabisht. Show all posts

Fjalor shqip-arabisht-anglisht

PER ME SHKARKU KLIKO http://adf.ly/1XO1T 


instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit

mesim arabisht online, mesoje aribishten, fjalor arabisht shqip, shkarko fjalor arabisht shqip, meso arabishten, si te mesoj arabisht, mesoni arabishten, arabishtja, gjuha arabe online, mesoni gjuhen arabe, arabisht-shqip, shqip-arabisht,
PER ME SHKARKU KLIKO http://adf.ly/1XO1T 


instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit

mesim arabisht online, mesoje aribishten, fjalor arabisht shqip, shkarko fjalor arabisht shqip, meso arabishten, si te mesoj arabisht, mesoni arabishten, arabishtja, gjuha arabe online, mesoni gjuhen arabe, arabisht-shqip, shqip-arabisht,

Namazi

Syzat