Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Astenosfera. Show all posts
Showing posts with label Astenosfera. Show all posts

Çka është astenosfera ?

Çka është astenosfera ?

Astenosfera është shtresa më e epërme e sferës së mesme të Tokës ose mantelit, që shtrihet në thellësi 100-350 km nën kontinente dhe 50-220 km nën fundin e oqeaneve, e trashë rreth 150 km.

cfare eshte astenosfera,ceshte astenosfera, cka eshte astenosfere,astenosfera shqip,c'eshte astenosfera, astenosfera gjeografi, qka quajme astenosfere, astenosfera shqip
Çka është astenosfera ?

Astenosfera është shtresa më e epërme e sferës së mesme të Tokës ose mantelit, që shtrihet në thellësi 100-350 km nën kontinente dhe 50-220 km nën fundin e oqeaneve, e trashë rreth 150 km.

cfare eshte astenosfera,ceshte astenosfera, cka eshte astenosfere,astenosfera shqip,c'eshte astenosfera, astenosfera gjeografi, qka quajme astenosfere, astenosfera shqip

Namazi

Syzat