Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Imuniteti jospecifik. Show all posts
Showing posts with label Imuniteti jospecifik. Show all posts

Imuniteti jospecifik paraqet barrieren e pare te mbrojtjes se organizmit nga antigjenet e huaja, e perbejne keta faktor :

Imuniteti jospecifik paraqet barrieren e pare te mbrojtjes se organizmit nga antigjenet e huaja, e perbejne keta faktor :

-Lekura, mukoza, ciliet, HCl, sekrecionet mukozale, komplementi dhe Lim-O
Imuniteti jospecifik paraqet barrieren e pare te mbrojtjes se organizmit nga antigjenet e huaja, e perbejne keta faktor :

-Lekura, mukoza, ciliet, HCl, sekrecionet mukozale, komplementi dhe Lim-O

Namazi

Syzat