Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hartim per librin. Show all posts
Showing posts with label Hartim per librin. Show all posts

Ese për Librin shkruar nga Blertina Bislimi

 
Ese për Librin shkruar nga Blertina BislimiÇfarë mund të thuhet për librin? 

Edhe sikur shkretëtira e Saharës të ishte fletë shkrimi dhe gjithë oqeanet bojë pende, nuk do të mjaftonte për t'i përshkruar vlerat e tij.

Kur unë lexoj më duket sikur zemra hap krahët dhe fluturon në qiej të historisë, fantazisë dhe shkencës.


Shkruar nga: Blertina Bislimi

Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.

Ese hartime, libri, ese per librin, hartime per librin, libri ese, ese libri, hartim per librin, hartime per librin, ese per libra, librat ese 
 
Ese për Librin shkruar nga Blertina BislimiÇfarë mund të thuhet për librin? 

Edhe sikur shkretëtira e Saharës të ishte fletë shkrimi dhe gjithë oqeanet bojë pende, nuk do të mjaftonte për t'i përshkruar vlerat e tij.

Kur unë lexoj më duket sikur zemra hap krahët dhe fluturon në qiej të historisë, fantazisë dhe shkencës.


Shkruar nga: Blertina Bislimi

Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.

Ese hartime, libri, ese per librin, hartime per librin, libri ese, ese libri, hartim per librin, hartime per librin, ese per libra, librat ese 

Namazi

Syzat