Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ariu. Show all posts
Showing posts with label Ariu. Show all posts

Ariu -vjershë


Ariu

Ariun e bardhë

E pashë në televizor

S'ishte si ai i kopshtit

Se ky jetonte në borë


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,ariun,arusha,arushen,arushat,ariun polar,ariu polar

Ariu

Ariun e bardhë

E pashë në televizor

S'ishte si ai i kopshtit

Se ky jetonte në borë


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,ariun,arusha,arushen,arushat,ariun polar,ariu polar

Fabula apo përrallëza - Dy miqtë dhe ariu

Fabula apo përrallëza -  Dy miqtë dhe ariu
 
Dy miq po kalonin në një lëndinë.Njëri i betohej tjetrit se e kishte mik për kokë…Tjetri nuk fliste.Pas pak para tyre u shfaq një ari.Të dy miqtë u tmerruan dhe vrapuan nga sytë këmbët.Diku,në fund të lëndinës,ngrihej një dru i vetëm,i lartë dhe ai që betohej më shumë për miqësinë e madhe nxitoi nga frika se mos tjetri e arrinte pemën para tij.Ai që mbeti pas ktheu kokën dhe pa ariun që po afrohej.U rrëzua përdhe si i vdekur.Ariu e nuhati me hundë.Njeriu i shtrirë iu duk si një i vdekur dhe u largua.Kur ariu nuk dukej më,ai tjeri zbriti nga pema dhe e pyeti se çfarë i kishte thënë ariu.
 -Mos I beso mikut që të braktis në rrezik,- i tha tjetri.
 
Morali: Miku nuk njihet nga fjalët që thotë por nga veprat që bën.

dy shokt dhe ariu, dy shoket dhe ariu, ariu dhe shoket, dy shoket dhe ariu fabule, fabula dy shoket dhe ariu, perralleza dy shoket dhe ariu, ariu, perrallez per ariun, fabula per shokun, shoku, fabula dhe shoku, shoku, fabula shqipe, perralleza shqipe, prralla shqipe,dy miqte dhe ariu fabule fabula shqipe
Fabula apo përrallëza -  Dy miqtë dhe ariu
 
Dy miq po kalonin në një lëndinë.Njëri i betohej tjetrit se e kishte mik për kokë…Tjetri nuk fliste.Pas pak para tyre u shfaq një ari.Të dy miqtë u tmerruan dhe vrapuan nga sytë këmbët.Diku,në fund të lëndinës,ngrihej një dru i vetëm,i lartë dhe ai që betohej më shumë për miqësinë e madhe nxitoi nga frika se mos tjetri e arrinte pemën para tij.Ai që mbeti pas ktheu kokën dhe pa ariun që po afrohej.U rrëzua përdhe si i vdekur.Ariu e nuhati me hundë.Njeriu i shtrirë iu duk si një i vdekur dhe u largua.Kur ariu nuk dukej më,ai tjeri zbriti nga pema dhe e pyeti se çfarë i kishte thënë ariu.
 -Mos I beso mikut që të braktis në rrezik,- i tha tjetri.
 
Morali: Miku nuk njihet nga fjalët që thotë por nga veprat që bën.

dy shokt dhe ariu, dy shoket dhe ariu, ariu dhe shoket, dy shoket dhe ariu fabule, fabula dy shoket dhe ariu, perralleza dy shoket dhe ariu, ariu, perrallez per ariun, fabula per shokun, shoku, fabula dhe shoku, shoku, fabula shqipe, perralleza shqipe, prralla shqipe,dy miqte dhe ariu fabule fabula shqipe

Namazi

Syzat