Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Logjika

Çka është logjika ?

Çka është logjika ? Logjika eshte studimi i metodave dhe parimeve qe sherbejne per te dalluar arsyetimin e sakte nga ai pa sakte.  Ajo merr per objekt studimin , format , rregullat dhe ligjet e mendimit te sakte. Ka kritere objektive qe japin mundesi te percaktohet nese eshte apo jo i sakte mendimi  Qellimi i studimit te logjikes eshte zbulimi dhe perdorimi i kritereve qe mund te perdoren per te kontrolluar arsyetimet,per te dalluar te saktet nga te pasaktet, te gabuarit. cka eshte logjika, cfare eshte logjika, ceshte logjika, logjika shqip, cka quajme logjike, cfare quajme logjike, logjika definicion, logjika ne gjuhen shqipe, cka paraqet logjika, cfare paraqet logjika 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more