Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Cilësia

Çka është Cilësia ?

Cilësia është veti thelbësore, tipar i veçantë i brendshëm (zakonisht veti e mirë, tipar pozitiv), që e dallon një send ose një frymor nga sendet ose frymorët e tjerë dhe që na jep mundësi ta njohim e ta vlerësojmë. qka eshte cilesia,cka eshte cilesia,cfare eshte cilesia,qfare eshte cilesia,cilesia definicioni

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more