Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Cilësia ?

Cilësia është veti thelbësore, tipar i veçantë i brendshëm (zakonisht veti e mirë, tipar pozitiv), që e dallon një send ose një frymor nga sendet ose frymorët e tjerë dhe që na jep mundësi ta njohim e ta vlerësojmë.

qka eshte cilesia,cka eshte cilesia,cfare eshte cilesia,qfare eshte cilesia,cilesia definicioni
Cilësia është veti thelbësore, tipar i veçantë i brendshëm (zakonisht veti e mirë, tipar pozitiv), që e dallon një send ose një frymor nga sendet ose frymorët e tjerë dhe që na jep mundësi ta njohim e ta vlerësojmë.

qka eshte cilesia,cka eshte cilesia,cfare eshte cilesia,qfare eshte cilesia,cilesia definicioni
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat