Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Diseksioni. Show all posts
Showing posts with label Diseksioni. Show all posts

Çka është diseksioni?

Diseksioni është ndarja e indeve dhe hapja e kaviteteve të trupit, pra ndarja e kufomës në pjesë dhe prej nga rrjedh edhe emri anatomi (anatemno - prerje - greqisht).

Me anën e kësaj metode, duke përdorur instrumente anatomike (pincet, skalpel, gërshër ...etj.) bëhet preparimi i organeve dhe i indeve.

qka eshte Diseksioni ,Cka eshte Diseksioni ,ceshte Diseksioni,cfare eshte Diseksioni ,qeshte Diseksioni,definicioni Diseksioni, perkufizimi Diseksioni,shpjegimi Diseksioni,qka kuptojm me Diseksion, qka nenkuptojm me Diseksion,nenkuptimi Diseksioni,kuptimi i fjales Diseksion
Diseksioni është ndarja e indeve dhe hapja e kaviteteve të trupit, pra ndarja e kufomës në pjesë dhe prej nga rrjedh edhe emri anatomi (anatemno - prerje - greqisht).

Me anën e kësaj metode, duke përdorur instrumente anatomike (pincet, skalpel, gërshër ...etj.) bëhet preparimi i organeve dhe i indeve.

qka eshte Diseksioni ,Cka eshte Diseksioni ,ceshte Diseksioni,cfare eshte Diseksioni ,qeshte Diseksioni,definicioni Diseksioni, perkufizimi Diseksioni,shpjegimi Diseksioni,qka kuptojm me Diseksion, qka nenkuptojm me Diseksion,nenkuptimi Diseksioni,kuptimi i fjales Diseksion

Namazi

Syzat