Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gjuha e shkruar. Show all posts
Showing posts with label Gjuha e shkruar. Show all posts

Çka përdor gjuha e folur dhe gjuha e shkruar ?


Gjuha e folur përdor tingujt e të folurit, kurse gjuha e shkruar përdor shkronjat.

Gjuha e folur përdor tingujt e të folurit, kurse gjuha e shkruar përdor shkronjat.

Namazi

Syzat