Skip to main content

Posts

Showing posts with the label vjersha për shkollën

Poezi per shkollen shkruar nga Ardiana Tusha - Kaçanik

Shkolla ime
Kur isha e vogël Erdha në këtë shkollë Në krahtë mamit E me laps në dorë.
E luta xha Eminin “Të lutem, më prano! Sepse di të të shkruaj Por nuk di të lexoj”.
U hidhërova shumë Sepse nuk mu përgjigj Më pa drejtoresha me lot dhe pikëllim.
Kur hyra në këtë shkollë U ndjeva e madhe Por që isha 6 vjeçe Kisha harruar fare.
Disi unë u futa Në klasën e parë Mësova shkrim-leximin Ëndrrën e parë. Vjershe apo poezi per shkollen shkruar  nga Ardiana Tusha - Kaçanik
vjersha per shkollen,poezi per shkollen,shkolla poezi shqip,vjersha per shkolle,shkolla vjersha shqip,vjersha dhe poezi per shkollen,poezi per shkollen,vjersha shqip per shkollen time,shkolla vargje,vargje per shkollen,shkolla vjersha shqip

Shkolla jonë - vjershë nga Fejzi Bojku

Shkolla jonë -  vjershë nga Fejzi Bojku

Porsi zogjtë n'çerdhen e vet
Ne kthehemi përsëri,
Të freskuar – gaz e shëndet,
Ti na pret me dashuri.
Erdhëm, erdhëm, shkolla jonë Shkoi vera dhe pushimet, Zëri i zileve po jehon
Përsëri nisin mësimet.

Mësuesja jonë, ja ku jemi!
Si një nënë të kemi sy,
Fjalët tua s'i harruam
Ne kudo folëm për ty.

Erdhi vjeshta, zverdhi gjethet Shpezët ikin me shpejtësi,
Ne tubohemi nga çdo anë
Ta kthejmë jetën përsëri....


Postime të ngjashme:

Festa e shkollës vjershe
Vjersha për pranverën
Vjersha patriotikeNëse doni akoma Vjersha atëherë klikoni mbi Vjersha
vjershe nga Fejzi Bojku, vjershe per shkollen, vjersha per shkolle, shkolla, vjersha shkolla jone, vjersha per femije per shkollen, shkolla poezi, poezi per shkolle, shkolla jone vjershe, shkolle vjershe

Festa e shkollës vjershë shkruar nga Agim Beqiraj

Festa e shkollës vjershë shkruar nga Agim Beqiraj
E bukur është festa
Që ne sot festojmë,
Dhe në çdo vjetorë
do ta festojmë. Gëzuar shkolla ime
Festën me shumë gëzime
Urime ju mësues
kësaj shkollës sime E gëzofsh këtë ditë
Ti moj shkolla ime,
Të dëshiroj nga zemra
shumë vjet urime.

Nese doni akoma vjersha per shkollen kliko mbi Vjersha për shkollën

Postime të ngjashme:

Shkolla jonë  vjershe Vjersha për pranverën
Vjersha patriotike
Nëse doni akoma Vjersha atëherë klikoni mbi Vjersha
vjersha per shkollen,vjersha shqip per shkolle,vjersha per shkolla,vjersha per mesuesin,vjersha per shkoll,vjershe per shkolle,vjersha per femije,vjershe per femije

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more