Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezi per shkollen shkruar nga Ardiana Tusha - Kaçanik
Shkolla ime

Kur isha e vogël
Erdha në këtë shkollë
Në krah  të mamit
E me laps në dorë.

E luta xha Eminin
“Të lutem, më prano!
Sepse di të të shkruaj
Por nuk di të lexoj”.

U hidhërova shumë
Sepse nuk mu përgjigj
Më pa drejtoresha
me lot dhe pikëllim.

Kur hyra në këtë shkollë
U ndjeva e madhe
Por që isha 6 vjeçe
Kisha harruar fare.

Disi unë u futa
Në klasën e parë
Mësova shkrim-leximin
Ëndrrën e parë.
      
Vjershe apo poezi per shkollen shkruar 
nga Ardiana Tusha - Kaçanik

vjersha per shkollen,poezi per shkollen,shkolla poezi shqip,vjersha per shkolle,shkolla vjersha shqip,vjersha dhe poezi per shkollen,poezi per shkollen,vjersha shqip per shkollen time,shkolla vargje,vargje per shkollen,shkolla vjersha shqipShkolla ime

Kur isha e vogël
Erdha në këtë shkollë
Në krah  të mamit
E me laps në dorë.

E luta xha Eminin
“Të lutem, më prano!
Sepse di të të shkruaj
Por nuk di të lexoj”.

U hidhërova shumë
Sepse nuk mu përgjigj
Më pa drejtoresha
me lot dhe pikëllim.

Kur hyra në këtë shkollë
U ndjeva e madhe
Por që isha 6 vjeçe
Kisha harruar fare.

Disi unë u futa
Në klasën e parë
Mësova shkrim-leximin
Ëndrrën e parë.
      
Vjershe apo poezi per shkollen shkruar 
nga Ardiana Tusha - Kaçanik

vjersha per shkollen,poezi per shkollen,shkolla poezi shqip,vjersha per shkolle,shkolla vjersha shqip,vjersha dhe poezi per shkollen,poezi per shkollen,vjersha shqip per shkollen time,shkolla vargje,vargje per shkollen,shkolla vjersha shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat