Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Skleroza amiotrofike laterale

Cilat janë simptomat e sklerozës amiotrofike laterale ?

Simptomat e sklerozës amiotrofike laterale janë: -Reflekset muskulare janë të forcuara - Shenja Babinski -Më vonë shkaktohet atrofia e m.peroneal që manifestohet me shputë të varur -Në 25% të rasteve sasia e proteinave në likuor është e rritur -Kemi paralizë të muskujve bulbarë, në gjuhë shfaqen fascikulime me atrofi;të folurit dhe gëlltitja janë të vështirësuar.  Pasyra klinike, klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet,skleroza amiotrofike laterale, numero se paku kater elemente karakteristike te tabllos klinike te sklerozes amiotrofike laterale, cka eshte,ceshte,cfare eshte,shqip,neurologjia,neurologji

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more