Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Choki. Show all posts
Showing posts with label Choki. Show all posts

Reperi kaqanikas ''Choki'' vjen edhe me një bashkëpunim

Reperi kaqanikas ''Choki vjen edhe me një bashkëpunim. 

Kësaj here me reperin EGY. Choki merret me rap një kohë të gjatë. Përveç si këngëtar ai merret edhe me produksion si dhe me dizajn.

Kënga duket mjaft interesante. Për më shumë ndëgjojeni.
Reperi kaqanikas ''Choki vjen edhe me një bashkëpunim. 

Kësaj here me reperin EGY. Choki merret me rap një kohë të gjatë. Përveç si këngëtar ai merret edhe me produksion si dhe me dizajn.

Kënga duket mjaft interesante. Për më shumë ndëgjojeni.
Namazi

Syzat